Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:
Angelina Hotel este localizat in Sidari, pe coasta nordica a Corfului. La 200 metri de plaja Canal D Amour si la 250 metri de plaja principala a Sidarului. Aeroportul International Corfu este situat la 28 km distanta.
Facilitati:
Hotelul dispune de piscina cu sezlonguri si umbrele, schimb valutar, seif, call a taxi, rent a car, excursii organizate, doctor, servicii de late checkout, parcare si wifi gratuit in zonele publice.
Restaurant:
-Main Restaurant (Greek Tavern):deschis intre orele 9:00-23:00 pentru servirea mic dejun-ului, pranz, snacks si cina.
-Pool Bar
Tipuri de camere:
Hotelul dispune de 50 de camere si apartamente cu diferite capacitati (2, 3 sau 4 persoane) la diferite etaje. Majoritatea au vedere spre gradina sau piscina. Toate tipurile de camere dispun de balcon,doua paturi single (care se pot face intr-un double la cerere), baie cu dus, chicineta, frigider, toaster, fierbator, TV prin satelit, aer conditionat, room service, seif, telefon.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.