Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARI KRISTIN BEACH HOTEL


Descriere

Localizare:
Mari Kristin Beach Hotel este localizat la 300 m de centrul orasului Hersonissos si la cativa pasi distanta de plaja. Cel mai apropiat aeroport este Heraklion la 28 km de hotel, iar portul orasului Heraklion este amplasat la 31 km distanta.
Facilitati:
Hotelul dispune de piscina cu jacuzzi, umbrele si sezlonguri, receptie 24/7, wifi, rent a car, servicii de curatatorie (la cerere si contra-cost)
Restaurant:
-Petalida Restaurant cu terasa de tip a la carte
-Bar
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispunde aer conditionat, aparat bauturi calde, TV prin satelit, wifi, uscator de par, fier de calcat, minibar, seif (contra-cost), balcon, telefon fix, servicii de trezire, baie cu dus sau cada
-Single Room 16mp: cu vedere spre strada acest tip de camera dispune de un pat double. Capacitatea maxima de o persoana
-Honeymoon Suite 18mp: cu vedere spre mare acest tip de camera dispune de un pat king size. Capacitatea maxima de doua persoane
-Triple Room 20mp: cu vedere spre strada acest tip de camera dispune de un un pat double cu un pat single sau trei paturi single. Capacitatea maxima de patru persoane
-Superior Room 18mp: cu vedere spre strada acest tip de camera dispune de un pat double sau doua single. Capacitatea maxima de trei persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.