Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PETOUSIS HOTEL AND SUITES


Descriere

LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 2 minute pe jos fata de plaja. Petousis Hotel & Suites se afla in Amoudara Heraklion, la 300 de metri de plaja Amoudara.
Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Heraklion, situat la 11 km de Petousis Hotel & Suites.

FACILITATI
pune la dispozitie un restaurant, bar, piscina sezoniera in aer liber si parcare privata gratuita. Printre diversele facilitati oferite se numara o gradina, o terasa si lounge comun. Oaspetii au la dispozitie receptie cu program nonstop, serviciu de transfer de la/la aeroport, room-service si WiFi gratuit.

RESTAURANT
Hotelul serveste zilnic un mic dejun continental.

CAMERE
Clasificat la categoria de 4 stele,Hotelul Petousis Suites, ofera spatii de cazare dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, frigider, facilitati de preparare a ceaiului si cafelei,telefon cu apelare directa,
set de calcat,dulap si baie privata cu dus sau cada, uscator de par.
Suita Junior-(35 mp)-Aceasta suita are podea cu gresie/marmura, fierbator electric si balcon.
Suita Junior Executive cu piscina comuna-(42 mp)-Aceasta suita are balcon, minibar si TV prin satelit.
Camera de familie-(34 mp)-Aceasta camera de familie este dotata cu aer conditionat.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.