Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Kassandra este un complex de apartamente spatioase ce pot gazdui de la 2 la 4 persoane, situat in partea de nord a insulei si in centrul statiunii Ialyssos, la numai cateva minute de mers pe jos.

Localizare

Hotelul Kassandra se afla in Ialyssos, la o distanta de 6 kilometri de orasul Rhodos si foarte aproape de plaja.

Facilitati hotel

Hotelul Kassandra ofera oaspetilor sai o varietate de facilitati pentru un confort optim pe toata durata sederii: aer conditionat, camere de familie, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, minimarket propriu, lounge cu Tv, terase si gradini amenajate, onsen/baie termala, piscina in aer liber, sala de fitness, biliard, snack bar, restaurant, biciclete disponibile gratuit, inchieri auto, schimb valutar, seif, receptie 24h, centru Spa (sauna, masaj, jacuzzi), sala de fitness, restaurant, taverna, bar la piscina, loc de joaca pentru copii, Internet wireless. Se organizeaza seri de karaoke, muzica live sau programe de animatie.

Facilitati camere

Camerele hotelului dispun de chicineta cu zona de servit masa, frigider, baie cu dus, articole de toaleta incluse, uscator de par, Tv prin satelit, telefon, balcon cu vedere la piscina sau la gradina. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Seif
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Wi-fi / Wireless Lan
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie