Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARROTEL AQUA PARK RESORT


Descriere

In varful sudic al peninsulei Sinai, in zona protejata a golfului Nabq, hotelul Parrotel Aquapark, cunoscut anterior ca Park Inn By Radisson Blu, este situat langa Riviera Marii Rosii si ofera 220 de metri de plaja privata cu vedere la Insula Tiran, cunoscuta pentru locurile sale de scufundari si snorkeling. In plus, hotelul ofera acces la parcurile nationale, la viata orasului si la Golful Naama pentru restaurante si cumparaturi.
Aeroportul International Sharm El Shiekh (SSH) se afla la doar 10 minute de mers cu masina.
Camerele luminoase de la Parrotel Aqua Park Resort au decor in stil arab si dotari moderne. Ca facilitati se enumera TV prin satelit, control climateric individual si balcon privat. Baile sunt dotate cu articole de toaleta de renume.
Turistii au la dispozitie o varietate de mese aromate si bauturi racoritoare la cele 3 restaurante si 5 saloane. Dupa un antrenament revigorant in centrul de fitness ultramodern, turistii se pot rasfata cu tratamente spa si de infrumusetare sau cu o baie in Jacuzzi. Hotelul ofera si 2 piscine in aer liber (1 incalzita iarna), un parc acvatic in incinta hotelului care are 7 piscine, 25 tobogane si o piscina cu sectiune pentru copii.
Hotelul ofera WiFi gratuit in hol, plaja privata, 2 restaurante si parc acvatic cu 25 de tobogane si piscine.
Restaurantul Aqua Piper serveste mancaruri internationale si are terasa cu vedere la curte si gradini. Puteti opta pentru mancaruri autentice in cort de beduini si cocktail-uri exotice la barurile de pe plaja sau de la piscina. Centrul spa de lux de la Parrotel Aqua Park include baie turceasca, cada spa si saune. Sala de sport dispune de dotari ultramoderne. Clubul pentru copii al hotelului ofera o gama larga de activitati
distractive pentru copii.
Parrotel Aqua Park Resort se afla la 10 minute de mers cu masina de Aeroportul International Sharm el-Sheih.
Serviciul zilnic de transfer este disponibil la cerere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.