Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOVIMA JARDIN CALETA


Descriere

LOCALIZARE: Hovima Jardin Caleta este in localiteta La Caleta - un sat pescaresc , aproape de orasul Adeje, la 50 metri de plaja La Enramada. In zona sunt cateva plaje , pesteri si zone de inot accesibile pe jos. Aeroportul Tenerife Sud este la 25 km de hotel, Costa Adeje este la 1 km.


FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de: receptie , restaurant, bar, terasa, conexiune la internet wireless, spalatorie, inchiriere masini/biciclete, jacuzzi, 3 piscine exterioare, loc de joaca pentru copii, mini club, parcare, solar. Nu este permis accesul cu animale de companie.


FACILITATI CAMERE: Apartamentele confort au dormitor cu 2 paturi twin, living cu bucatarie utilata, baie cu dus si uscator de par, balcon/terasa, telefon, seif, TV LCD prin satelit, cana electrica, toaster, mini-frigider.
Apartamentele SUperior sunt renovate si au vedere partiala sau directa la mare. Dispun de unul sau 2 dormitoare, living cu bucatarie si balcon sau terasa, aer conditionat.
Apartamentele excellence aunt luxoase si mobilate modern, au vedere spectaculoasa la mare, fiecare astfel de apartament este decorat diferit, au baie cu cada si bucatarie echipata complet.Turistii care aleg acest tip de apartament au acces exclusiv la terasa cu jacuzzi situata la etajul 3 si meniu de perne, expresor de cafea cu capsule.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.