Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Denise Beach Hotel and Apartments


Descriere

Hotelul este renovat recent!

Localizare:
Hotelul este situat la malul marii, in Laganas, la 200 m distanta fata de zona centrala cu magazine, baruri si restaurante. Cel mai apropiat super market se afla la 40 m distanta fata de hotel. Orasul si portul Zakynthos se afla la 7 km de hotel, iar aeroportul Zakynthos este situat la 6 km de hotel. In apropiere este disponibila o parcare privata gratuita.

Facilitati hotel: Complexul este format din 3 cladiri: in primul rand se gasesc camerele cu vedere la mare, in cel de-al doilea rand se gasesc camerele standard (ofera vedere la gradina, piscina sau vedere partiala la mare), iar in ultimul rand se gasesc camerele de tip family.
Dispune de urmatoarele facilitati: receptie, restaurant, bar, piscina, snack la bar la piscina, bar la plaja, casa de schimb valutar, Wi-Fi (gratuit), loc de joaca pentru copii.

Facilitati camere: pat twin/matrimonial, bucatarie echipata complet, televizor, aer conditionat (gratuit), baie cu cada sau dus, seif (contra cost: 2 euro/ zi), minibar, patut pentru infant (este necesara confirnarea anticipata), balcon/ terasa. Avand in vedere structura complexului, unele camere pot fi amplasate la mansarda, iar repartitia acestora se face la receptie hotelui, in ziua check-in-ului.
Camerele duble sea view permit acomodarea exclusiv a adultilor, nu se accepta acomodarea copiilor, nici macar a infantilor (fara nicio exceptie).
Camerele family sunt localizate in cladirea cu receptia, in functie de localizare, unele pot avea vedere la piscina sau vedere partiala la mare.

Plaja este publica, cu nisip. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Hotelul ofera prosoape de plaja gratuit.

Masa: Mic dejun. Cu plata: Supliment demipensiune.

Website: www.denisebeach.gr

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatilea de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.