Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE DOLPHIN RESORT

   Sithonia Metamorfosi Halkidiki


Descriere



Localizare

Complexul hotelier Blue Dolphin situat în Sithonia din Halkida a fost conceput pentru a vă oferi în această călătorie ideale servicii de cazare şi distracţii. Intr-un loc idilic hotelul Blue Dolphin constituie alegerea ideală pentru cei care vor să îmbine luxul cu relaxarea.

Facilitati hotel

Hotelul va pune la dispozitie: curatenie zilnica, linie telefonice directa, casa de valori, aer conditionat si incalzire cu autonomie proprie, televiziune prin satelit, frigider si uscator de par. Hotelul Blue Dolphin pune la dispozitia dumneavoastra echipamente pentru scuba diving, muzica live, animatie din partea hotelului, gimnastica in apa, activitati zilnice si sporturi precum tenis de masa, darts, boccia, tennis, fotbal, baschet, badminton, aerobic, stretching si sirtaki.Începeti-va ziua cu un bogat mic dejun în restaurantul hotelului. La amiaza şi seara gustari traditionale si specialitati ale zilei, pesti proaspeti si feluri mediteraneene sunt servite în taverna hotelului creand adevarate paradisuri gastronomice.Serile de vara nu se termină niciodată. Lasati-va purtat de ritmurile muzicii elene si internationale consumand o bautură racoritoare in barul de exterior al hotelului si luati cunostinta de distractia originala elena. Soarele, marea, plaja organizata, dar si spatiul piscinei, va vor "fura" cele mai multe ore din zi .Complexul hotelier Blue Dolphin situat în Sithonia din Halkida a fost conceput pentru a vă oferi în această călătorie ideale servicii de cazare şi distracţii. Intr-un loc idilic hotelul blue dolphin constituie alegerea ideală pentru cei care vor să îmbine luxul cu relaxarea.

Facilitati camere

Jocul simţurilor este provocat de cele 171 de camere ale hotelului. Fiecare cameră are trăsături proprii distincte pentru a corespunde cu personalitatea dumneavoastră unică. Pe linia simţământului ecologic, camerele hotelului Blue Dolphin s-a dorit a fi deosebite în funcţie de nevoile celor cazaţi în camere cu 2 paturi, trei paturi şi patru paturi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Piscina exterioara
Parcare
Camere familii
AC ( aer conditionat )