Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Calypso Hotel - Chanioti


Descriere

Locatie:
Hotelul Calypso este un complex de familie situat perfect in centrul localitatii Hanioti, cu acces usor la baruri, restaurante, magazine si numai 150 m de plaja organizata. Hotelul este pozitionat frumos si extrem de confortabil, cu piscina proprie in terasa mare cu sezlonguri, umbrele si toate facilitatile, care da senzatia de intimitate si relaxare. Hotel Calypso este decorat cu arhitectura traditionala greaca si a fost restaurat in stilul caracteristic satului Hanioti.
Facilitati hotel:
Hotelul dispune de: piscina exterioara cu sezlonguri & umbrele (gratuit), restaurant principal, restaurant a la carte, bar, snack bar, pool bar, receptie deschisa 24 de ore, lobby, exchange, fax, mini biblioteca, organizarea de petreceri/mese festive, doctor (la cerere), baby cot (la cerere), facilitati pentru persoane cu dizabilitati si aer conditionat in spatii publice.
Este posibila parcarea publica gratuit la o locaie in apropiere.
Animalele de companie nu sunt acceptate
Sezlonguri si umbrela la plaja contracost.
Facilitati camere: Hotel Calypso ofera cazare in 77 camere standard cu o capacitate de 170 paturi, toate atent proiectate, mobilate si decorate intr-un mod contemporan care combina caldura si confortul pentru un sejur relaxant. Fiecare camera vine cu o baie cu uscator de par, precum i o linie telefonica directa, un satelit de televiziune prin cablu /, un frigider, aer condiionat reglabil individual, un seif i un balcon sau terasa. Cladirea principala are 3 etaje (sus, jos si parter), cu o varietate de panorama: la mare, piscina, spre sat sau in faa, in conformitate cu cerinele oaspeilor.

Tipuri de camere:

Double standard rooms: cu o suprafata de 16 m.

Standard triple rooms: cu o suprafata de 26m.

Distanta de la plaja: ca 150m

Distanta de la aeroport: ca 85 km

Distanta de la satul urmator / oras: in localitate

Check in: 15:00

Check out: 11:00.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie