Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere hotel
Hotelul Core Resorts este situat intr-o zona inconjurata de pini, in localitatea Polychrono. Amplasat convenabil in centru, complexul Core Resorts este la cativa pasi de magazine, banci, taverne si baruri. Plaja Hanioti este la 4.6 km si Laguna Pefkochori este la 20 km. Aeroportul International Macedonia se afla la o ora de mers cu masina.
Unitatea dispune de un total de 24 camere: Camere Standard ( 18 mp), Apartamente ( 40 mp).
In camere: aer conditionat, mini-frigider, ceainic electric, telefon, baie / dus, uscator de par, seif (gratuit), TV prin satelit, internet Wi-Fi gratuit, balcon / terasa.
Camere hotel
Complexul modern Core Resorts pune la dispozitie unitati de cazare elegante, cu balcon privat. Camerele si suitele complexului Core sunt decorate in culori pastelate si au lenjerie de pat fina si baie cu marmura. Unitatile sunt dotate cu TV LCD cu canale prin satelit, fierbator electric, minifrigider, seif, wifi si aer conditionat. De asemenea, sunt disponibili papuci de casa si uscator de par.
Facilitati hotel
Hotelul ofera o piscina cu jeturi de hidromasaj, un restaurant si un bar langa piscina. Restaurantul serveste preparate la carte din bucataria mediteraneana si internationala, intr-o sala de mese decorata minimalist, cu podea de marmura si mobilier de design. Barul elegant este ideal pentru bauturi seara si pentru mese usoare in timpul zilei. Conexiunea WiFi este gratuita in toate zonele, iar langa proprietate exista locuri de parcare gratuite.
Descriere masa
Mic Dejun

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie