Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Amira este un nou hotel boutique de 5*, situat la aproximativ 350 m de statia de jos a telegondolei si la aproximativ 2 km de centrul orasului Bansko. Construit in 2015 renovat in 2018, o cladire, 5 etaje, lift, 31 de camere.
Facilitati hotel:
Internet in hotel (gratuit), restaurant clasic cu semineu, sala de conferinte (capacitate de pana la 40 de locuri), salon VIP (20 locuri), Relax Zone, depozitare schiuri pentru echipamente proprii (gratuit).
Piscina pentru adulti cu zona de hidromasaj si sectiune pentru copii, jacuzzi, sauna finlandeza, sauna cu infrarosu panoramica cu sare din Himalaya, baie de aburi, zona de relaxare, fitness, transport la teleschi, camera pentru copii cu TV si PlayStation.
Descriere camere:
Televiziune prin satelit, telefon, uscator de par, Wi-Fi (gratuit). Majoritatea unitatilor au balcon.
Descriere masa:
Demipensiune
Contra cost: masaj, tratamente SPA
Animale de companie: nu sunt permise.

Tariful include: utilizarea gratuita a piscinei, sauna, baia de aburi, jacuzzi, fitness, depozit schi pentru echipament propriu, transport la statia de jos a teleschiului

Cina festiva de Revelion inclusa in tarif(obligatoriu) pentru rezervari cu Mic Dejun: 140,00 Euro per adult / 70,00 Euro pe copil 6-11,99 ani / 15,00 Euro pe copil 2-5,99 ani.
Cina festiva de Revelion inclusa in tarif (obligatoriu) pentru rezervari cu Demipensiune: 125,00 Euro per adult / 62,50 Euro pe copil 6-11,99 ani / 15,00 Euro pe copil 2-5,99 ani.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.