Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aparthotel Dream


Descriere

Localizare: Apart-hotel Dream este situat la aproximativ 200 m de statia de jos a telegondolei si la aproximativ 1 km de centrul orasului Bansko.
Cazare: Construit in 2006, renovata in 2013, 2 blocuri conectate, 5 etaje, 2 lifturi, 56 apartamente.
Apartamente cu 1 dormitor ( max. 4ad), cca. 70mp. - un dormitor cu paturi twin si un living cu canapea dubla extensibila.
Maisonnette cu 2 dormitoare pentru 3 persoane (3 + 1) - cu 2 dormitoare (un dormitor cu un pat dublu si un alt dormitor cu un pat obisnuit (doar 1 pat)), o baie si WC, toate situate la etajul 2; la etajul 1: un living mare cu o canapea extensibila (potrivit pentru 2 copii sau 1 adult), chicineta, WC, balcon.
Maisonette cu 2 dormitoare pentru 4 persoane (4+2) - are 2 dormitoare (unul cu pat dublu, celalalt cu 2 paturi obisnuite), ambele dormitoare sunt la etajul 2. Exista o baie cu WC langa fiecare dormitor. un living mare cu o canapea extensibila (potrivit pentru 2 copii sau 1 adult), chicineta, WC, balcon.
Toate unitatile au balcon, incalzire centrala, chicineta (tacamuri/ustensile, ceainic, prajitor de paine, plite, aspirator, cuptor), fier si masa de calcat, TV prin satelit, telefon, mini-frigider, seif in camera (gratuit), Wi-Fi -Fi, parchet in living si mocheta in dormitor, baie cu cabina de dus si cada, uscator de par.
Pensiune: Cazare cu mic dejun sau demipensiune.
Facilitati: Receptie, Wi-Fi in zonele publice, depozit pentru echipamentele proprii (gratuit), lobby bar, restaurant,
Copii: baby cot(la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant, babysitting (la cerere, contra cost), jocuri electronice (contra cost).
Gratuit: Utilizarea piscinei interioare, sauna, depozit pentru echipamentul propriu, Wi-Fi.
Cu plata: masaj, tratamente spa, baie ruseasca, biliard.
Animale de companie: Nu sunt permise.
Parcare: Parcare si garaj (ambele cu plata si cu spatiu de parcare limitat).
Site-ul hotelului: www.dreambansko.com

Tariful include: folosirea gratuita a piscinei interioare, sauna, depozitul de schi pentru echipament propriu, Wi-Fi

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.