Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon, birou. Număr total camere: 107 Duble: 106 - camere cu doua paturi si camere cu pat matrimonial; 1 camera este pentru persoane cu dizabilitati, 1 camera este pentru persoane alergice. Apartamente junior: 1 - apartamentul este compus din dormitor si spatiu pentru lucru sau intalniri restranse.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 90 de locuri cu specific international, parcare proprie - 35 de locuri, acces persoane cu dizabilitati, internet - wireless, pastrare obiecte de valoare, bar de zi, lift, camera de bagaje, aer conditionat. Servicii: room service, concierge, spalatorie, curatatorie, fax/copiator, transfer aeroport.
Locatie:
Hotelul RIN CENTRAL este amplasat intr-o zona linistita, ferita de zgomotul orasului, dar totusi foarte aproape de punctele importante ale Bucurestiului: statia de metrou Piata Unirii se afla la 500m, Piata Universitatii se afla la 1 km, iar Piata Romana la 2,5 km.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul cu bucatarie internationala 'Vivere'.
Facilitati copii:
(in camera dubla cu 2 adulti): - un copil cu varsta pana la 2 ani beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar - un copil cu varsta intre 2 - 12 ani achita 11.5 euro / noapte, cu sau fara pat suplimentar - un copil cu varsta peste 12 ani sau un adult achita 23 euro / noapte cu pat suplimentar.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 4 - Liviu Rebreanu (25 mp), George Calinescu (70 mp), Mircea Eliade (70 mp), Nicolae Iorga (139 mp). Centrul de conferinte este situat la ultimul etaj al hotelului si beneficiaza de cele mai moderne dotari si cele mai bune servicii specifice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie