Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Central dispune de 415 locuri in camere cu unul si doua locuri. Hotelul are in dotare restaurant, bar de zi, piscina interioara cu apa provenind din surse geotermale.
Hotelul are o baza de tratament ultramoderna, cu un numar de 78 locuri concomitent si o capacitate totala de 1380 proceduri pe zi, aceasta fiind amplasata in incinta hotelului, avand multiple posibilitati de efectuare a tratamentului balnear, la cele mai inalte standarde.Hotel Central este o constructie cu un istoric vast, hotelul de suflet al oamenilor din Statiunea Calimanesti - Caciulata.

Turistii ce beneficiaza de pachetul cu tratament trebuie sa se prezinte la receptia hotelului cu bilet de trimitere de la medicul de familie si cardul de sanatate.

Masa se serveste in regim fisa cont sub forma unui card valoric in valoare de 55 ron/ zi/ persoana. Dupa depasirea acestei sume, turistii pot suplimenta cardul achitand contravaloarea la receprtie.

Accesul la piscine se achita de catre turisti lareceptia unitatii de cazare la tariful de 15 lei/ zi/ adult si 10 lei/zi/ copil(2-14 ani), acces multiplu



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie