Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alex si George Boutique


Descriere

Situat pe una din rutele principale de intrare in oras, Alex & George Boutique Hotel este alegerea potrivita pentru cei care doresc sa se bucure de beneficiile cazarii intr-o locatie de 4 stele.
Situat AZn Cluj Napoca, pe artera principal care duce spre centrul orasului, modernul Alex&George Boutique Hotel beneficiaz de o locatie convenabil, la mai putin de 5 minute cu masina de centrul vechi si are WiFi gratuit nelimitat de mare viteza, parcare privata gratuita, in functe de disponibilitate si un lift de sticla cu vedere panoramica la oras

Camerele sunt moderne si dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablU si baie privat. De asemenea, se asigur articole de toalet gratuite, halate de baie si papuci, iar majoritatea camerelor ofer vedere frumoas la oras

Restaurantul Marhaba serveste a la carte mancaruri libaneze pregtite de un maestru buctar libanez.
Bucataria Libaneza este o bucatarie cu soare si o bucatarie facuta din inima. Culorile sale reflecta 1001 peisaje insorite iar diversitatea evoca generozitatea libaneza din abundenta si ospitalitatea specifica zonei.

Alex&George Boutique Hotel se afla la 1,5 km de Piata Avram Iancu, unde se gsesc Opera Romana si Teatrul National si la 1 km de Gradina Botanica. Aeroportul International din Cluj-Napoca este la 9 km de hotel sau la 15 minute cu masina, iar transferurile se pot aranja la cerere si la un cost suplimentar.


Hotelul pune la disozitia turistilor camere spatioase, twin, double si apartamente.Hotelul dispune de 60 de locuri de cazare in 30 de camere cu urmatoarea structura: 17 double cu twin beds, 6 double cu pat matrimonial, 1 junior suite si 6 apartamente. Toate camerele sunt echipate cu TV cu ecran plat, TV cablu, aer conditionat si minibar. Oaspetii beneficiaza de asemenea si de produse cosmetice, uscatoare de par, halate de baie si papuci, iar serviciul de menaj este asigurat zilnic.
.


Tipuri de camere disponibile in hotel:
DOUBLE MATRIMONIAL cu 1 pat matrimonial de dimensiunea 180x200cm, destinat cazrii a 1 sau 2 persoane. DOUBLE TWIN cu 2 paturi individuale de dimensiunea 100x200cm fiecare, destinat cazrii a 1 sau 2 persoane. JUNIOR SUITE cu 1 pat matrimonial de dimensiunea 180x200cm, destinat cazrii a 1 sau 2 persoane. APARTAMENT compus din salon cu canapea in care se pot caza 2 copii sau 1 adult , dormitor cu 1 pat matrimonial de dimensiunea 180x200cm, destinat cazrii a 1 sau 2 persoane.
Toate tipurile de camere dispun de baie proprie cu cabins dus si/sau cada, halate de baie si uscatoare de par. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV plasma, programe cablu TV, internet wireless, telefon.

Disponibilitate ocupare camere
Camera este disponibil pentru client incepand cu ora 15:00 si se va elibera pana cel tarziu la ora 11:00. Ocuparea camerei intre 08:00a15:00 (early check-in) se confirma in functie de disponibilitate si implica achitarea a 40% din tariful de contract.
Eliberarea camerei intre 12:00a14:00 (late check-out) se confirma doar in functie de disponibilitate si implica
a) achitarea a 40% din tariful de contract pentru late check-out oricand intre 11:00 si 14:00;
b) Check-out-urile efectuate dupa ora 14:00 in ziua plecrii vor fi tarifate cu 100% tarif de contract.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.