Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasat intr-o zona ideala pentru vacanta, chiar in apropierea Epavei Evanghelia - principala atractie turistica a litoralului romanesc, Hotelul Atena** este una dintre acele constructii elegante si rafinate ce innobileaza statiunea Costinesti. Hotelul Atena** va pune dispune de o locatie de exceptie, amplasata intr-o zona linistita, aproape de malul marii si de efectele benefice ale acesteia. Un interior generos, dotat la cele mai inalte standarde de calitate, utilat modern si amenajat astfel incat sa va ofere tot confortul necesar. Locul de joaca amenajat pentru cei mai mici dintre oaspetii nostrii va transforma vacanta acestora intr-una de neuitat. Va invitam sa va bucurati de valurile marii, zilele insorite si noptile vibrante numai la Hotel Atena** Costinesti.Inaugurat in vara anului 2009, Hotelul Atena** va pune la dispozitie 41 de camere spatioase, fiecare masurand 16 mp, dotate cu grup sanitar propriu, aer conditionat, mobilier modern din lemn masiv, TV si Internet, 37 dintre acestea fiind dotate cu pat matrimonial, iar 4 camere fiind utilate cu paturi de o persoana.
Curtea interioara spatioasa va permite pe langa parcarea in siguranta a masinilor, petrecerea timpului liber in cele doua foisoare, relaxarea in gradina dotata cu balansoare, spatiu de joaca pentru cei mici, ori folosirea gratarelor pentru o masa copioasa alaturi de cei dragi voua.
In plus, Hotelul Atena va pune la dispozitie o gama diversificata de servicii dintre care amintim:
- Receptie disponibila 24h/zi, 7 zile din 7
- Parcare gratuita in limita spatiilor disponibile
- Conexiune la internet prin cablu sau internet wireless gratuita
- Detectori de fum
- Seif pentru pastrarea lucrurilor de valoarea in siguranta
- Servicii de taxi si transport de/la aeroport (la cerere)
- Bucatarie moderna utilata complet
- Snack-bar: cafea, bauturi racoritoare, snacks-uri, inghetata etc.
- Fax si serviciul de multiplicare al documentelor
- Servicii telefonice locale/internationale.
Check-in: ora 16.00
Check-out: ora 10.00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.