Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Impact G


Descriere

Situare: Unitatea de cazare se afla la aproximativ 50 m de plaja din Costinesti.
Plaja din Costinesti este larga, cu nisip fin.

Hotelul dispune de 70 de camere duble pentru cazare cu bai proprii, Tv,frigider si aer conditionat, pardoseli de gresie cu covorase, tamplarie Pvc, mobilier nou deosebit. 20 de camere dispun de vedere la mare. Parcare pazita in curtea unitatii.

Dotari generale hotel : P+5 constructie noua(2007), camere duble cu grup sanitar propriu si cabina de dus, pardoseli de gresie cu covorase, tamplarie Pvc, usi noi de acces in camere, mobilier nou deosebit, camerele sunt prevazute cu balcoane, receptie moderna cu magazine de unde se pot achizitiona produse sibunuri valorice.

Servicii suplimentare: - incluse in tarif: transmiterea de mesaje, trezireaturistilor, pastrarea obiectelor de valoare, informatii turistice, comenzitaxi, pastrare bagaje - cu plata sau inchiriere: jocuri distractive, billiard

Alte informatii : se accepta animale de companie numai in camerele de la parter, cu conditia prezentarii la receptie a carnetului de sanatate si achitarii unei taxe de 30% din tariful de cazare al unei camere.

Mesele se servesc pe baza de bonuri valorice la restaurantul Regal.
Tarife masa (optional):
- Mic dejun 30 lei/ pers/ zi;
- Pranz 40 lei/ pers/ zi;
- Cina 30 lei/ pers/ zi.

Pentru cazul 2 adulti + 1 copil 0-9,99 ani - copilul are 100% reducere fara pat suplimentar. Se poate rezerva un pat suplimentar optional.
Pentru cazul 2 adulti + 2 copii 0-9,99 ani - un copil are 100% reducere fara pat suplimentar, al 2-lea copil are 50% reducere si beneficiaza de pat suplimentar.
Pentru cazul 2 adulti + 1 copil 10-17,99 ani - copilul are 50% reducere si beneficiaza de pat suplimentar.
Pentru cazul 2 adulti + 2 copii (primul 0-9,99 ani si al 2-lea 10-17,99 ani) - primul copil are 100% reducere fara pat suplimentar, iar al 2-lea copil are 50% reducere si beneficiaza de pat suplimentar.
Pentru cazul 2 adulti + 2 copii 10-17,99 ani - ambii copii au 50% reducere si beneficiaza de 1 pat suplimentar in camera.
Al 3-lea adult are 50% reducere si beneficiaza de pat suplimentar.

Se accepta maxim un pat suplimentar in camera.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.