Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 35 hoteluri

Covasna, Romania

Hotelul Montana este pozitionat in partea sud-estica a statiunii chiar in Valea Zanelor in apropiere de zona impadurita si linistita a Covasnei cu o priveliste deosebita asupra intregii statiunHotelul dispine de 244 camere cu 2 paturi si 4 apartament . . .

Covasna, Romania
Covasna, Romania Vezi locatia pe harta

DescriereHotelul Montana - Covasna este situat intr-o zona linistita din Covasna la mai putin de 1 km de centrul orasului Proprietatea pune la dispozitie un restaurant un bar si un centru de tratamente specializat FacilitatiFiecare camera ofera TV pr . . .

Covasna, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Caprioara este situat in centrul statiuniiAvand o piscina interioara Hotelul Caprioara ofera cazare in centrul judetului Covasna Este disponibil WiFi gratuit in intreaga proprietateCamerele cu aer conditionat ale Hotelului Caprioara au TV cu . . .

Covasna, Romania

HOTEL este situat in centrul statiunii CovasnaCAMERE 123 camere duble 17 camere single si 4 apartamente dotate cu baie proprie lavoar telefon minibar TV balcon si internetFACILITATI 2 lifturi restaurant rampa acces pentru persoane cu afectiuni locom . . .

Covasna, Romania Vezi locatia pe harta

Dupa modernizarea integrala Hotel Caprioara s-a redeschis incepand cu data de 15 august 2016In urma unei investitii substantiale Hotel Caprioara se prezinta pe piata turistica cu o infatisare complet noua a spatiilor de cazare si a celor destinate al . . .

Covasna, Romania

Incepand cu data de 01102020 pachetele de tratament pentruHotel Cerbul sunt valabile cu prezentarea biletului de trimitere de la medicul de familie si cardului de sanatate Situat in Covasna la 300 de metri de Muzeul de Arta Traditionala si la 1 km d . . .

Covasna, Romania

HOTEL Amplasat in statiunea CovasnaCAMERE 120 spatii de cazare structurate in camere duble dotate cu grup sanitar TV telefonFACILITATI Hotelul nu dispune de restaurant turisti avand acces la restaurantul Hotelului Covasna acesta avand o capacitate d . . .

Covasna, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Cerbul 3 parte componenta a Complexului Balnear al SC Turism Covasna SA dispus pe 10 etaje amplasat langa hotelul Covasna avand legatura interioara cu acesta cu restaurantul si cu baza de tratament prin pozitia acestuia conferind turistilor o . . .

Covasna, Romania Vezi locatia pe harta

Facilitatile de cazare ale hotelului sunt caracterizate prin eleganta bun gust si utilitate Camerele spatioase si puternic luminate natural sunt gandite sa asigure confortul oaspetilor indiferent de durata sejuruluiCapacitatea totala de cazare a Hote . . .

Covasna, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Clermont clasificat la 4 se afla in renumita statiune balneara CovasmaCamere Capacitateamaxima a Hotelului Clermont' este de 218 de locuri dispuse in 106 camere siapartamente de diferite tipuri 66 camere Standard twin 2 paturi 12camere Standa . . .

Covasna, Romania

HOTEL este situat in estul statiunii balneoclimaterice CovasnaCAMERE camerele sunt elegante si beneficiaza de aer condiţionat si balcon Dotari TV acces Wi-Fi gratuit si un birou Baile moderne sunt dotate cu articole de toaleta halate de bai

Covasna, Romania

Managementul hotelului se bazeaza pe principii cheie ale ospitalitaii Hotelul TTS SpaWellness Covasna impresionand prin valoarea i atenia oferita clienilor saiCu o capacitate maxima de 116 locuri dispuse in 58 de camere i apartamente din care un apar . . .

Covasna, Romania

HOTEL este situat in centrul statiunii CovasnaCAMERE Dispune de 96 camere duble 16 camere single si 3 apartamente repartizate in 2 corpuri de cladireFACILITATI pune la dispozitia clientilor servicii ca acces internet bar de zi baza de tratament

Covasna, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Covasna 3 este primul hotel destinat tratamentului balnear din Covasna inaugurat in anul 1972 deschizand astfel drumul spre turismul modernHotelul este dispus pe 4 etaje avand un numar total de 125 de camere clasificate la 3 Este conectat cu . . .