Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Montana


Descriere

Hotelul Montana este pozitionat in partea sud-estica a statiunii, chiar in Valea Zanelor, in apropiere de zona impadurita si linistita a Covasnei, cu o priveliste deosebita asupra intregii statiun
Hotelul dispine de 244 camere cu 2 paturi si 4 apartamente, restaurant,sala de conferinta, parcare cu plata, internet wireless, piscina
Servicii cu plata : acces piscina, sauna (pe baza de programare)., parcare, inchirieri biciclete,
Baza de tratament: se afla in incinta hotelului, aici se pot efectua zilnic circa 1900 proceduri, analize sii alte servicii medicale.
Proceduri si tratamente: bai calde cu ape minerale carbogazoase si bicarbonate (denumite bai CO2), aplicare gaze terapeutice (mofeta), bai galvanice, bai cu dus subacval, electroterapie, gimnastica medicala, masaj, impachetari cu parafina, lympho-stimulare, camera aerosoli, salina artificiala. Rezultatele foarte bune obtinute in urma tratamentelor aplicate sunt determinate de prezenta si utilizarea apelor minerale carbogazoase si bicarbonatate, a mofetelor si a aerului puternic ionizat. Tratamentele sunt efectuate de personal medical specializa.
Tarifele aferente pachetelor de tratament sunt valabile doar pentru turistii asigurati, care au obligatia de a prezenta la receptie urmatoarele documente:
- biletul de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate romanesc, cu precizarea numarului de contract cu C.A.S.
- cardul de sanatate - activ
TAXA DE STATIUNE - 1% din prima noapte de cazare dar nu mai putin de 1 leu - se achita doar la receptie, in momentul cazarii.
Check-in / Check-out:
Ora de incepere a sejurului (check-in) : ora 14:00 in ziua sosirii.
Ora de eliberare a camerei (check-out) : ora 10:00 in ziua plecarii.
Accesul cu animale de companie: nu este permis.
Modul de servire a mesei: bufet sau meniu fix. Hotelul dispune si de un bar de zi, unde se servesc bauturi racoritoare, bauturi alcoolice, sucuri naturale, cafea, ceai, diverse dulciuri etc
Dotarea camerelor: baie proprie, TV satelit, telefon, minibar in camerele de 3 stele. Unele camere dispun de balcon (nu se plateste tarif special pentru camerele cu balcon). La cerere, in camerele de 2* se ofera, contra cost, minibar /frigider (atentie: numar limitat!); Intrucat nu toate camerele permit montarea unui pat suplimentar, in unele camere este montat un al treilea pat, care poate fi folosit ca pat suplimentar. Hotelul dispune de o sala de conferinta de 40 pana la 60 locuri (in functie de dispunere).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.