Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Valamar Colllection Dubrovnik President


Descriere

Acest hotel rafinat de 5 * vă oferă experiența supremă din Dubrovnik. Locația unică pe malul mării, în vârful peninsulei verde Babin Kuk, la doar câteva minute de încântătorul oraș vechi din Dubrovnik, oferă oaspeților săi nu numai vederi spectaculoase, ci și un sentiment de neegalat de unitate cu natura și cu marea albastră cristalină din fiecare. coltul hotelului. Cuplurile vor adora oferta specială care include o cameră decorată romantic, micul dejun servit pe terasă, tratamente de wellness pentru cupluri, cine la lumina lumânărilor și surprize romantice. Gurmanzii nu vor putea rezista micului dejun tip bufet premiat din restaurantul hotelului sau specialităților superbe din meniul à la carte al restaurantului Miramare. Cu camerele sale luxoase, piscinele elegante, o plajă frumoasă și servicii de primă clasă, hotelul Valamar Collection Dubrovnik President este cea mai bună alegere pentru o vacanță de lux pe o plajă din apropierea orașului vechi din Dubrovnik!

Localizare

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat chiar lângă plajă, Valamar Collection Dubrovnik President oferă o locaţie unică pe malul mării şi vedere uimitoare la insulele Elafite, de la toate terasele şi balcoanele camerelor. n imediata apropiere a hotelului există staţia unui autobuz public, care asigură conexiune rapidă cu centrul vechi din Dubrovnik, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, situat la 6 km.

Facilitati Hotel

Proprietatea are un centru de wellness în stil mediteranean şi restaurante tip gourmet premiate. Beneficiază de o locaţie atrăgătoare, pe Peninsula Babin Kuk.

Centrul de wellness în stil mediteranean oferă diverse tratamente originale, precum şi o saună şi o cadă cu hidromasaj. Accesul la centrul spa şi la sala de fitness este gratuit. Oaspeţii se pot relaxa pe plaja cu pietriş din faţa hotelului. În hol există un colţ de internet cu acces gratuit.

Oaspeţii pot savura preparate rafinate din peşte, în stil tradiţional mediteranean, însoţite de vinuri locale excelente, la bistroul Miramare Beach.

Facilitati Camere

Hotelul oferă cazare în camere spaţioase, mobilate confortabil, cu acces gratuit la internet WiFi. Fiecare cameră are o terasă spaţioasă, cu vedere deosebită la marea cu apă cristalină şi la Insulele Elafite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
piscină interioară
Recepție 24h