Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Grand

Descriere

Hotel Grand 3 stele estesituat langa Sanatoriul Grand, la o distanta de aproximativ 500 de metri deplaja. Inaugurat in anul 2006, Hotel Grand Eforie Nord va ofera conditii de cazareexcelente, facilitati moderne si servicii de calitate superioara. Hotel GrandEforie Nord va pune la dispozitie 17 spatii de cazare dotate cu aerconditionat, mobilier nou si internet wireless gratuit. In cadrulrestaurantului din incinta Hotel Grand Eforie Nord puteti servi preparate dinbucataria traditionala romanesca si chinezeasca. Oaspetii hotelului pot optapentru pachete de tratament in cadrul Sanatoriului Grand. Animalele de companiesunt acceptate gratuit, la cerere.
Dotari generale
- 13 camere duble, 2 apartamente si 2 duplexuri
- restaurant, terasa, gradina
- sala de conferinta
Dotari camere:
Camerele duble din incinta Hotel Grand Eforie Nord sunt dotate cu baiecu dus hidromasaj, uscator de par, TV cablu, minibar, aer conditionat, internetwireless, sistem acces pe baza de cartele.
Apartamentele sunt dotate cu baie cu dus hidromasaj, uscator de par,bideu, living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, TV cablu,minibar, aer conditionat, internet wireless, sistem acces pe baza de cartele.
Duplexurile au aceleasi dotari, insa camerele sunt mai spatioase, fiinddestinate familiilor cu copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.