Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Confort si relaxare

Localizare: Hotelul este amplasat in centrul statiunii Eforie Nord, la o distanta de 300 metri de plaja si la 5 minute de mers cu autoturismul pana la Lacul Techirghiol.

Descriere: Deschis in 2009, hotelul ofera servicii de calitate pentru o vacanta inedita la tarm de mare. Avand o capacitate mare de cazare, Hotel Coral ofera spatii de cazare in 68 camere cu pat matrimonial , 4 camere Twin, 6 camere Triple si 58 duble , izolate fonic si care se bucura de toate facilitatile si dotarile noi aferente unui hotel de 3 stele.
Hotelul dispune de parcare gratuita si supravegheata video, internet, aer conditionat si balcon. De asemenea, hotelul ofera serviciu de inchirieri masini.

Camere: Hotelul ,,Coral' dispune de un numar de 68 camere: dintre care 62 camere duble cu pat matrimonial/twin si 6 camere triple., dispuse pe 5 etaje. Acestea sunt dotate cu cu baie proprie cu cabina de dus, aer conditionat, internet wireless, Tv/cablu, mobilier nou, racitor si balcon(exceptand camerele de la demisol si parter care nu au balcon), birou cu oglinda, jacuzzi in 2 camere.



Restaurant: Hotelul ,,Coral' dispune de o sala de mese unde se poate servi micul dejun optional. In apropierea hotelului exista numeroase restaurante sau autoserviri.


Servicii gratuite: comanda taxi, internet, jocuri (rummy,
table)

Servicii
cu plata: inchiriere articole de plaja, curatatorie, inchiriere masini

Acces
cu animale: Nu se accepta animale de companie.

Atractii
in zona: Manastirea ,,Sf. Maria' Techirghiol, Plaja Debarcader, teatrul de vara

Check-in: Ora 16:00 Check-out: Ora 11:00

Incepand cu sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform HCL. 325/17.12.2021. Persoanele cu dizabilitati si copiii sub 14 ani sunt scutiti de la plata acestei taxe.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie