Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul turistic si balnear Doina este o destinatie unica pentru relaxare si confort. Conditiile de comfort oferite de Complexul Doina, bioclimatul maritim specific bogat in aerosoli, baile de soare si apa marii in timpul verii, curele de tratament, sunt cateva argumente pentru a petrece o vacanta in acasta locatie, de pe litoralul romanesc, in orice perioada a anului.

Localizare
Hotelul este situat in centrul statiunii Neptun la cca 100 m de Gara Neptun si 300 m de mare, intr-o zona ferita de agitatie.

Distante
- 9 km de centrul orasului Mangalia
- 44 km de centrul orasului Constanta
- 1 km de plaja
- 500 m de centrul statiunii Neptun
- 700 m de gara din Neptun

Puncte de interes
- lacul Neptun
- plaja La Steaguri (cea mai populara din Neptun)
- Pestera Limanu
- Rezervatia Naturala Padurea Comorova
- Clinica de Balneo-Fizio-Terapie Doina Neptun
- Hipodromul de la Mangalia
- Teatrul de Vara

Atu-uri hotel
- Policlinica Doina

Facilitati

Hotelul are urmatoarele facilitati: parcare proprie, piscina interioara renovata, 4 lifturi, seif pentru valori, camera pentru bagaje, farmacie, exchange, bar cu terasa, restaurant cu terasa.

De asemenea, hotelul are un centru modern de conferinte, Centrul International de Conferinte Neptun, care este compus de 4 sali cu capacitati diferite : 2 sali de cate 50 locuri, 1 sala de 100 de locuri si 1 sala de 300 locuri.
Constructia dispune de diverse birouri, spatii si oficii destinate coffe-break-ului, mobilier modern, garderoba, salon pentru oficiali, terase. Salile dispun de urmatoarele facilitati: aer conditionat, acustica si sonorizare, sistem integrat pentru traducere simultana cu 300 casti, videoproiectoare, ecrane mobile, conectare la internet, sisteme de panotaj.
Salile au o mare mobilitate in organizarea spatiilor pentru a permite satisfacerea oricaror cerinte ale beneficiarilor.

Cu acces direct din hotel, Policlinica Doina si-a dobandit de-a lungul timpului renumele international pe deplin meritat datorita eficientei curelor antireumatismale si rezultatelor obtinute in tratamentul anumitor afectiuni. Policlinica a fost echipata cu aparatura moderna, cu instalatii de baie, dusuri, mobilier, intr-o viziune arhitecturala moderna, ca urmare a renovarii intregului complex. Totul este amenajat pentru a petrece un sejur agreabil si a te incarca cu energie si o stare de bine! Aici se efectueaza un ansamblu complex de proceduri de tratament: hidroterapie(dus masaj, dus subacval, gimnastica in apa, bai de plante, aromoterapie, bai de sulf, bai de namol), electroterapie ( ultrasunete, Diadinamic, magnetodiaflux, nemectron, bai galvanice), masaj uscat, microsauna si infrarosii, aerosoli, gimnastica medicala, impachetari cu parafina.

Camere
Hotelul are un total de 320 de camere si dispune la parter de 6 camere pentru persoane cu dizabilitati.

Tipuri camera
Duble parter
Duble etaj
Apartamente

Dotari camera

Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, frigider, telefon cu acces direct, balcon, baie cu cabina de dus, incalzire centrala, posibilitate de conectare la internet.

Piscina din Policlinica Doina poate fi folosita doar pentru cei care acihizitioneaza cura balneara
- Demipensiunea este optionala in formula bufet sau meniufix, cu 3 variante la alegere.
- Piscina din Policlinica Doina este folosita doar pentru curabalneara.
- Accesul in hotel cu animale de companie nueste permis.

Va informam ca incepand cu anul2021, s-a instituit taxa speciala de statiune in valoare de 5 lei/persoana/zi,taxa care se va incasa la receptia structurilor de cazare turisticaclasificata, de la persoanele care beneficiaza de serviciile de cazare ( persoanelepeste 18 ani ). Taxa constituie venit cu destinatie speciala , fiindutilizata pentru dezvoltarea infrasctucturii turistice si de intretinere adestinatiei turistice Mangalia si punerea in valoare a patrimoniului turisticdin Mangalia si statiunile aferente.
Va rugam sa informati toti turisti care au achizitionat, sau vor achizitiona,servicii la Hotel 2D resort & spa pentru a nu le creea neplaceriacestora in momentul cazarii.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.