Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARIETA PALACE


Descriere

Marieta Palace este situat convenabil in centrul noului oras Nessebar, la aproximativ 500 m de cea mai apropiata plaja, la 500 m de orasul antic Nessebar. Acest hotel ofera cazare confortabila, facilitati de divertisment si vederi minunate de la piscina sa situata pe acoperis (piscina si jacuzzi-ul in aer liber sunt deschise numai in sezonul de vara - in perioada 01.06 - 30.09).
Facilitati
Construit in 2007, ultima renovare 2017, 2018, 2019, 8 etaje, 2 lifturi, 100 camere
Receptie, piscina pe acoperis, Wi-Fi in zonele publice si in camere (gratuit), bar in hol, bar de zi, bar la piscina, bowling (cu plata), restaurant principal, studio de infrumusetare, coafor, sala de conferinte cu 100 de locuri , room service, rent-a-car, tratamente SPA.
Cazare
84 camere duble
(maxim 2+1 sau 3), aprox. 24 mp. - paturi twin, patul suplimentar este canapea extensibila, vedere la oras, balcon mobilat.
16 apartamente (max 2 + 2 sau 3 + 1), aprox 36 mp - constau dintr-un dormitor cu doua paturi si un living cu 2 canapele extensibile, vedere la oras, balcon mobilat.
1 DBL pentru persoane cu dizabilitati: usa de intrare si usa de la baie sunt mai largi decat de obicei, fara prag pe podea, 2 paturi separate si 1 canapea suplimentara; baia cu dus, dotata cu manere, chiuveta si toaleta sunt situate mai sus (90 cm) de podea.
Toate unitatile au balcon mobilat cu masa si scaune, aer conditionat - central, TV prin satelit, telefon, mini-frigider, seif in camera (gratuit), Wi-Fi (gratuit), baie cu cabina de dus, uscator de par, prosoape. Ceainic electric in apartamente si in camere. Fier de la receptie.
Facilitati pentru copii: Patut (- 10 lv pe zi, la cerere), scaune inalte in restaurant.
Sport si divertisment
Gratuit: piscina exterioara pe acoperis, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina (piscina si jacuzzi in aer liber sunt deschise doar in sezonul de vara - de la 01.06 pana la 30.09).
Cu plata: fitness, biliard, bowling, masaj, solar, jacuzzi, sauna, baie de aburi, baie turceasca, salon de infrumusetare, coafor, tratamente SPA, sezlonguri si umbrele pe plaja.
Animale de companie: animale de companie sub 5/6 kg - 10,00 BGN pe zi. Animalele de companie de peste 6 kg nu sunt permise in hotel.
Parcare
Loturi gratuite limitate in jurul hotelului. Aproape de hotel - parcare pazita la un cost suplimentar .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.