Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atrium Mountain View


Descriere

Atrium Mountain View este situat la poalele muntilor Bucegi, in orasul Predeal, la doar 150 de metri de partia de ski Clabucet, cu acces direct catre aceasta.

Hotelul Atrium Mountain View ofera oaspetilor camere duble, duplex sau apartament spatioase, dotate cu baie proprie, minibar, cablu TV, Wi-Fi, balcon precum si un peisaj superb catre munte.

Camera dubla: Suprafata camerei 23 mp
Camera dubla este ideala pentru cazarile de cuplu fiind dotate cu saltele de calitate pentru un somn odihnitor, baie proprie, balcon, minibar, cablu TV si Wi-Fi.

Camera duplex: Suprafata camerei 33 mp, pat dublu + canapea extensibila
Camerele duplex sunt potrivite pentru vacantele in familie ce pot gazdui pana la 2 adulti si 3 copii, dotate cu baie proprie, minibar, televizor, cablu TV si Wi-Fi.

Apartament: Suprafata camerei 43 mp, 2 paturi duble
Camere de tip apartament sunt potrivite pentru 4 persoane. Camerele sunt dotate cu baie proprie, minibar, televizor, cablu TV si Wi-Fi.

Fiind situat intr-o zona superba a Muntilor Bucegi, hotelul poate fi alegerea perfecta atat pentru sezonul de vara pentru aerul curat si traseele montane cat si pe timp de iarna datorita partiilor de ski pe care orasul Predeal le are.

Hotelul dispune de un restaurant cu preparate traditionale romanesti cat si internationale.

De asemenea, toti oaspetii se pot bucura de facilitatile oferite precum sauna, jacuzzi, sala de fitness precum si o terasa exterioara.

Atrium Mountain View Predeal poate fi o destinatie potrivita pentru cursuri, conferinta sau team buildinguri avand in dotare si o sala de conferinta cu o masa din lemn masiv si toate dotarile necesare pentru sustinerea unei conferinte in conditii optime.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.