Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Eden Grand Resort


Descriere

HOTEL EDEN GRAND RESORT este situat in statiunea montana Predeal, pe Cioplea, la liziera padurii.
Dotari si servicii
Resortul va asteapta cu camere modern decorate, ce dispun de TV LCD cu diagonala mare, minibar, seif, uscator de par, telefon, internet gratuit si baie proprie.
Eden Grand Resort dispune de pana la 120 locuri, iar in cazul grupurilor mari, capacitatea se poate extinde pana la 250 locuri.
Resortul va pune la dispozitie 6 Sali de conferinte, teren de sport multifunctional, alee terapeutica, tiroliana si accesul la Fun Park.
Servicii masa
PACHETUL DE CRACIUN INCLUDE:
- Servicii de cazare si masa in regim all- inclusive,in perioada 23.12.2020 (intrare cu cina) 26.12.2020 (iesire cu mic dejun) + 2 nopti de cazare gratuite cu mic dejun, in datele de 22 si 26.12.2020
- Pachet de bauturi alcoolice si non - alcoolice conform conceptului (valabil in perioada 23.12.2020 - 26.12.2020)
- Pregatirea porcului in stil traditional romanesc, pentru ziua de Craciun, in curtea resortului , cu tuica de casa, vin fiert, covrigi, sorici si pomana porcului, in dupa amiaza zilei de 24 Decembrie.
- Masa festiva de Craciun cu primirea lui Mos Craciun si a colindatorilor (gustari taditionale, sarmalute cu afumatura, friptura de porc in sos de vin , cozonac de casa si bauturi), totul la discretie.
- Atmosfera-intretinuta cu muzica de petrecere live (usoara, lautareasca,populara) si DJ
- Pentru copiii cuminti, Mosul va sosi cu cadouri si multe surprize.
- Petreceri pentru copii, in fiecare seara, la locul de joaca din incinta resortului
- Tichet pentru acces gratuit la Dino Parc, Rasnov si Gradina Zoo din Brasov
- Tichet de acces gratuit la Patinoar la Amore Park Predeal.
PACHETUL DE REVELION INCLUDE:
- Servicii de cazare si masa in regim all inclusive, in perioada 30.12.2020 (intrare cu cina) - 02.01.2021 (iesire cu mic dejun) + 2 nopti de cazare gratuite cu mic dejun, in zilele de 02.01 si 03.01.2021.
- Pachet de bauturi alcoolice si non-alcoolice conform conceptului (valabil in perioada 30.12.2020 - 02.01.2021)
- Masa festiva de Revelion cu meniu festiv, bauturi open bar, muzica de petrecere live (usoara, populara si lautareasca), colindatori, DJ, formatie de dansuri si cabaret.
- Petrecere pentru copii, in fiecare seara, la locul de joaca .
- Tichet pentru acces gratuit la Dino Parc, Rasnov
- Tichet pentru acces gratuit la Gradina Zoo, Brasov
- Tichet gratuit acces patinoar la Amore Park Predeal
Tarifele includ TVA, taxa de statiune si taxa de salvamont
Dotari camere
Eden Grand Resort include cladirea principala Eden ce reuneste Restaurantele, salile de conferinta, plus cladirea Eden 1, cladirea Eden 2 si cladirile Eden 3 si 4 situate la 250 metri distanta fata de cladirea principala.
Cladirea Principala: 7 camere duble Eden, 2 apartamente standard, 2 apartamente hidromasaj, 2 apartamente deluxe cu semineu, duplex.
Eden 1: 4 duble Eden, 2 garsoniere
Eden 2: 8 duble Forest, 1 garsoniera, 1 suita
Eden 3: 8 duble Forest, 4 duble Forest superioare
Eden 4: 7 dubla Junior
Resortul este dotat cu camere modern decorate, ce dispun de TV LCD cu diagonala mare, minibar, seif, uscator de par, telefon, internet wireless gratuit si baie proprie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.