Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Recent renovatul complex Eden Roc este situat pe plaja la cativa metri de valurile albastre ale marii Egee, in Kalithea. Inconjurat de gardini luxuriante acesta se afla la doar 4 km fata de centrul orasului Rhodos cu cele mai cautate atractii (orasul medieval si portul Mandraki) si la 18 km fata de aeroport.

Facilitati hotel: Complexul este ideal pentru vacantele petrecute cu familia avand un regim de All Inclusive si dispune de o varietate de facilitati pentru a satisface toate nevoile oaspetilor sai. Va puteti relaxa atat pe plaja privata cu pietricele cat si la una dintre cele 4 piscine (dintre care 1 este pentru copii iar alta este dotata cu tobogane), va puteti mentine tonusul pe unul dintre terenurile de tenis, fotbal, volei, basket, mini golf, fitness sau in gradina facand yoga. Un vast program de animatie se desfasoara atat pe timpul zilei cat si dupa lasarea serii iar cei mici beneficiaza de propriul mini-club si activitati specifice. De asemenea cele 3 restautante si 4 baruri va vor pune la dispozitie delicioase preparate si cocktailuri oferindu-va frumoase privelisti panoramice. Alte facilitati: sala de conferinte cu capacitate pana la 300 de persoane, sporturi nautice, colt internet si wi-fi in zonele publice, schimb valutar, birou informatii, magazin de suveniruri, masaj si baby-sitting la cerere.

Facilitati camere
: Ca si spatii de cazare complexul dispune de camere atat in cladirea principala cat si in bungalow-urile din anexe ce alcatuiesc Eden Village. Astfel in caldirea principala regasim 248 de camere iar Eden Village detine 112 bungalow-uri. Toate camerele si bungalow-urile sunt dotate cu TV satelit, telefon, mini-frigider, aer conditionat (central pentru camerele din caldirea principala intre 15.06-30.09 si individual pentru bungalow-uri), grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par, balcon sau veranda mobilata.

Concept All Inclusive
Restaurant principal
Mic dejun 07:00 - 10:00: buffet + masa calda cu preparate proaspete
Pranz 12:30 - 14:00: buffet cu aperitive, salate, feluri principale, fructe si deserturi. Bauturi cu autoservire: vin local, bere la draft si bauturi racoritoare. Atentie: apa inbuteliata nu este inclusa!
Cina 19:00 aaa 21:30: buffet cu aperitive, salate, feluri principale, fructe si deserturi + masa calda cu show-cooking. Bauturi cu autoservire: vin local, bere la draft si bauturi racoritoare. Atentie: apa inbuteliata nu este inclusa! Sunt organizate 3 seri tematice : seara greceasca, italiana si orientala.
Tinuta la masa: smart-casual, barbatilor le este interzis accesul in restaurant in pantaloni scurti sau topuri fara maneci.
A LA CARTE RESTAURANT (International)
1 cina/sedere este inclusa. Noul restaurant a la carte se afla in imediata vecinatate a restaurantului principal si serveste o varietate de preparate din bucataria international.
FISH TAVERNA aaa aaaTO DIKTYaaa 10:00 - 18:00
1 pranz/sedere este inclus . Taverna este situata pe plaja bucurandu-se de o frumoasa priveliste catre mare si serveste zilnic peste si preparate pe baza de fructe de mare.
Pool Bar 11:00 - 18:30
Serveste o varietate de gustari lejere de-a lungul zilei, inghetata pentru copii, cafea la filtru si biscuiti.Bauturi non-alcoolice sunt disponibile la dozatoare cat si bere la draft.
Atentie: apa inbuteliata nu este inclusa!
FLOKOS Main Bar 10:30 - 23:30
Serveste o varietate de gustari lejere de-a lungul zilei, ceai, cafea la filtru si biscuiti.Bauturi non-alcoolice sunt disponibile la dozatoare cat si bauturi alcoolice locale (gin/vodka/rom/brandy/lichior/vinuri/cocktailuri/bere la draft)
Atentie: apa inbuteliata nu este inclusa!
Lobby / Champagne & Wine Bar 20.00 aaa 22.00,
Noul bar deschis pentru sezonul 2016 serveste vin spumant, cocktailuri si o selectie de vinuri locale.

Program animatie
Animatorii cunosc limbile engleza/Italian/franceza/germana/rusa si va vor antrena in activitati sportive, jocuri si divers spectacole.
Activitati sportive
Tennis, tennis de masa, mini golf, volei pe plaja, basketball, mini football, stretching, water aerobic, aerobic, lectii de dans, sala de fitness. ACtivitati sportive contra-cost pe plaja: water ski, canoe, windsurfing, banana.
Sezlonguri
Toate sezlongurile aflate in jurul piscinelor (pincipala, pentru copii, cea din zona bungalow-urilor) sunt incluse.
Wi-fi: Inclus

Pentru copii
Mini-club deschis de 2 ori/zi intre 09:30 - 12:30 si 15:30 - 18:00
Toti copii sunt supravegheati de personal autorizat.
Mini disco. Jocuri in piscina pentru copii.

Aerul conditionat in caldirea principala functioneaza intre 15/6 aaa 30/9. In bungalow-uri acesta este individual si functioneaza in tot sezonul.

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie