Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Imperial Palace ex Victoria Palace


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul este localizat pe plaja, in partea de nord a statiunii Sunny Beach.

CAPACITATE: 475 de camere duble, 16 camere single, 42 studio-uri.

FACILITATI HOTEL: restaurant Hollywood ( 500 locuri ), restaurant traditional bulgaresc, Irish pub, Safari bar, Caribbean bar, pool bar, Palm bar, piscina exterioara, piscina interiora, Jacuzzi, sauna, baie turceasca, masaj, fitness, manichiura, coafor, centru SPA (tratamente din Asia de SE, Ayurveda, Shirodara).

DOTARI CAMERE: Camerele sunt dotate cu TV, aer conditionat ( 15.06 -15.09 ), telefon, terasa, seif, minibar, majoritatea au balcon, baie cu cada /dus. Camerele duble au o suprafata de 25 -35 metri patrati, vedere la mare sau la parc, camerele single au suprafata in jur de 20 metri patrati si dispun de un singur pat dublu iar studio-urile au in jur de 40 metri patrati.

IMPORTANT: turistii care rezervare Superior rooms cu UAI au restaurant separat doar pentru ei si servicii la plaja gratuite ( sezlonguri, umbrele si bar pe plaja )


CHECK IN: dupa ora 14:00; check out pana la ora 12:00.

INFO PARCARE: 12 leva/masina /zi si nu se poate rezerva/garanta din agentie.

ALL INCLUSIVE: Restaurantul principal Hollywood are in jur de 300 de locuri si serveste mesele principale tip buffet dupa cum urmeaza: mic dejun intre orele 07:00 si 10:00, pranz intr eorele 12:30 si 14:30 si cina intre orele 18:00 si 21:00. Se servesc mancaruri calde si reci, aperitive, deserturi, fructe, bauturi calde si reci alcoolice si non alcoolice locale bulgaresti, seara tematica odata pe saptamana. Restaurantul a la carte Gondola are cam 50 de locuri, este deschis intre orele 18:00 si 22:00, necesita rezervari la Biroul de relatii cu clientii cu cel putin 24 de ore inainte, serveste meniu fix ( 4 feluri ) si bauturi non alcoolice / slab alcoolizate, o vizita pentru un sejur de minim 4 nopti este inclusa in cadrul programului de all inclusive. Restaurantul dispune de terasa pentru fumatori. Restaurantul Victoria este deschis intre orele 12:00 si 18:00, serveste gustari, inghetata, bauturi alcoolice si non alcoolice, sucuri - toate la draft si dispune deasemenea de terasa. Lobby Bar opereaza intre orele 10:00 si 24:00 si serveste bauturi locale alcoolice si non alcoolice, bauturi calde. Irish bar functioneaza intre orele 16:00 si 24:00, iar barul de la piscina este deschis intre orele 10:00 si 18:00. Sezlongurile si umbrelutele la piscine sunt gratuite iar cele la plaja se platesc local, aceasta fiind administrata de un operator extern hotelului.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie