Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARONA GRAN HOTEL

Descriere

Elegantul hotel Spring Arona Gran - Adults Only se află lângă plaja Los Cristianos din Tenerife şi oferă vedere superbă la golf. Pune la dispoziţia oaspeţilor piscine mari în aer liber, o saună şi o sală de gimnastică. Camerele spaţioase ale hotelului au minibar, seif şi balcon privat. Acestea oferă TV prin satelit şi aer condiţionat. De asemenea, camerele includ o baie cu dotări complete, cu halate de baie şi uscător de păr. Restaurantul hotelului serveşte prânz tip bufet. La proprietate există un snack bar şi un lounge bar unde se organizează în fiecare seară programe de muzică live şi spectacole. În zonele publice ale hotelului este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Recepţia cu program nonstop de la Arona asigură servicii de schimb valutar şi închirieri auto. În apropiere este o parcare publică gratuită.
Localizare:

Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 17 km.

Facilitati hotel:

Hotelul le ofera clientilor sai restaurantul “Las Vegas” de tip bufet, restaurantul grill “La Palapa Grill” de tip a-la-carte, un snack bar, 3 pisicine (2 pentru adulti si una pentru copii – incalzite pe perioada iernii), galerie de magazine, centru-Spa, internet wi-fi in zonele publice, programe de divertisment, sala de conferinte, serviciu de spalatorie/curatatorie. Contracost: sala cu 2 terenuri de squash, tenis de masa, billiard, sauna.

Facilitati camere:

Camerele dispun de terasa sau balcon, aer conditionat, TV prin satelit, telefon dial-up, uscator de par, seif si mini-bar (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.