Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rove Dubai Marina Hotel


Descriere

Rove Dubai Marina este locul de cazare perfect, aflându-se într-unul dintre cele mai animate și mai spectaculoase cartiere din Dubai. Hotelul este înconjurat de clădiri înalte uimitoare, precum și de o gamă largă de restaurante şi centre comerciale, inclusiv Dubai Marina Mall. De asemenea, proprietatea se află în apropiere de plajă și la câteva minute de mers cu mașina de insula artificială The Palm. Downtown Dubai și The Dubai Mall sunt la doar 20 de minute de hotel.De asemenea, în imediata apropiere se găsesc o serie de centre de afaceri, inclusiv Dubai Media City, Dubai Internet City și zona de comerţ liber Jebel Ali Freezone.

Localizare

Dubai Marina Mall se află la 2 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Al Maktoum, situat la 21 km de Rove Dubai Marina. Proprietatea oferă zilnic un serviciu de transfer de la hotel la Plaja JBR, Marina Mall și stația de metrou JLT.

Facilitati Hotel

Rove Dubai Marina pune la dispoziţie şi o piscină în aer liber, Wi-Fi gratuit, restaurant, bar.

Facilitati Camere

Toate camerele hotelului au TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Camerele sunt prevăzute cu birou, o canapea extensibilă potrivită pentru 1 copil, facilități pentru prepararea de ceai/cafea și baie modernă, cu uscător de păr și duș cu presiune mare și efect de ploaie. La fiecare etaj există un aparat de făcut gheață.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.