Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The S Hotel Al Barsha


Descriere

The S Hotel Al Barsha se află în Dubai, la 5 km de Autodromul Dubai şi pune la dispoziție un restaurant, o piscină în aer liber, un centru de fitness şi parcare privată gratuită. De asemenea, proprietatea oferă camere de familie şi o terasă. Oaspeții beneficiază de recepție deschisă non-stop, room-service și serviciu de schimb valutar.

Localizare
Mall of Emirates este la 10 km de The S Hotel Al Barsha, iar Burj Al Arab se află la 12 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Al Maktoum, situat la 21 km, iar proprietatea pune la dispoziție un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Facilitati Hotel
Oaspeții beneficiază de recepție deschisă nonstop, room-service și serviciu de schimb valutar.Hotelul servește mic dejun tip bufet sau continental.

Facilitati Camere
The S Hotel Al Barsha se află în Dubai, la 5 km de Autodromul Dubai şi pune la dispoziție un restaurant, o piscină în aer liber, un centru de fitness şi parcare privată gratuită. De asemenea, proprietatea oferă camere de familie şi o terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.