Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mina Mark Resort


Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Hurghada, la 6 km de aeroport si la 1 km de centrul orasului Hurghada.

Localizare

Hotelul se află la cateva minute de mers pe jos de plajă, situat în zona Sakala, centrul orașului Hurghada, la 6 km de aeroport.

Celebra promenadă „Mamsha” este la doar 2 minute de mers cu mașina, iar noul port de agrement este la câțiva pași.

Facilitati hotel

Va puteți bucura de all inclusive prin cele mai bune mâncăruri locale și internaționale în stil bufet, cu diverse tematici în meniuri la unul dintre cele 3 restaurante a la carte. Bucătăria italiană o puteti incerca la restaurantul italian Piccola dar si la restaurantul Seabride în timp ce admirați marea, puteți încerca o experiență nouă și diferită la restaurantul chinezesc și trebuie neaparat să încercați noul Sushi Bar de la ORA Restobar.

Hotelul ofera servicii de masaj, tratamente și baie turcească într-unul dintre cele mai bune spa-uri din centrul orașului, în timp ce copiii se distrează în clubul dedicat acestora sau locul de joacă. De asemenea, dispune si de piscina exterioara, zona de plaja privata, spalatorie, medic (la cerere), coafor, magazine, internet-cafe (contra cost).

Echipa de la recepție poate ajuta oaspeții să organizeze diferite activități, cum ar fi safari în deșert, sporturi nautice sau croazieră pe mare.

Facilitati camere

Hotelul dispune de un numar de 298 de camere , cu mobilier elegant de lemn in stil clasic egiptean, dotate cu uscator de par, televizor, telefon, minibar (contra cost), aer conditionat. Unele camere au vedere la mare și la piscină, iar altele au vedere la grădină sau la oraș.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )