Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE

Whala! Bavaro 4*este situat la 100m de plaja si la doar 16km de Monumento Natural Hayo Claro. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Punta Cana la aproximativ 18,5km.

FACILITATI

Acest hotel se afla la 100m de plaja.
Hotelul are 4 piscine pentru adulti si copii si o piscina pentru copii.
Sunt disponibile sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja
Hotelul pune la dispozitie 2 restaurante si 4 baruri.
Activitati sportive si de recreere: sala de fitness complet echipata, aerobic, volei pe plaja, aerobic, clasa de dans, bingo, darts, minidisco
Acest hotel pune la dispozitie un club pentru copii - Whala! Kids - unde acestia vot desfasura diferite activitati distractive si educative.

RESTAURANT

Unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.
Serviciul all-inclusive al hotelului include bufet de mic dejun, pranz si cina, gustari de la 11:00 la 18:00, bauturi alcoolice (marci locale) si nealcoolice de la 10:00 la 1:00.

Restaurante: Main Restaurant - acest restaurant areservire tip bufet si ofera preparate cu specific caraibian si international.
Sky bar - Japanese Restaurant - acest restaurant este deschis pentru cina.
baruri: Sueno Pool Bar, Orquidea Pool Bar, Pool Bar in the Beach Area, Beach Snack

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon/terasa, aer conditionat, ventilator pe tavan, WiFi, telefon, televizor, seif, racitor, vaie cu cabina de dus si uscator de par.

Double Room - aceasta camera ofera o suprafata de 22m2 si are capacitate maxima de 4 persoane. Camera vine echipata cu unul sau doua paturi duble.
Superior Room - aceasta camera ofera o suprafata de 36m2 si are capacitate maxima de 4 persoane. Camera vine echipata cu un pati dublu sau doua paturi queen size.
Double Beach Pool View - aceasta camera ofera o suprafata de 25m2 si are capacitate maxima de 2 persoane. Camera vine echipata cu un pat dublu.
Double Beach Ocean View - aceasta camera ofera o suprafata de 25m2 si are capacitate maxima de 2 persoane. Camera vine echipata cu un pat dublu.
Economy Room - aceasta camera ofera o suprafata de 22m2 si are capacitate maxima de 2 persoane. Camera vine echipata cu un pat dublu.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie